Kennel Thunderwolf

She-Ra & He-Man

Den 7:de Januari föddes She-Ra och He-Man , i den ordningen. Jag trodde och hoppades att det skulle vara fler , minst 4 iallafall, men det var bara dessa 2 och jag var glad för att de iallafall var 2 och en av varje kön, perfekt. 

He-Man var lite mindre än sin syster och han var lite mer gnällig från början än vad man önskar att de är, men jag tänkte att han är ju Larssons son och det finns ju ett skäl till att Larsson kallas för Larsson, han kallades för pip-Larsson som valp.

He-Man blev dålig på natten till den 22 januari ,  2 veckor unga och jag trodde att vi var "säkra" , han hade inte betett sig annorlunda på något vis kvällen innan så detta gick väldigt fort och tyvärr så förlorade jag honom på dagen den 22 Januari , han dog i mina händer och det fanns inget jag kunde göra    Jag vet inte vad som var fel och man kan spekulera ihjäl sig över det. För mig är det en stor sorg och en bitter erfarenhet , jag hade tänkt att behållt denna lilla kille men livet ville annorlunda. 

Efter detta så blev jag av förklarliga skäl otroligt nojig över den lilla tjejen som är kvar, jag ville ju se att hennes mage o tarm funkade som de skulle då jag misstänkte någon form av förstoppning på He-Man. Så den helgen efter som skulle gå till att vila blev en stressig helg där jag satt och stirrade på en valp som var helt ovetande om att hennes frånvarande bajseri orsakade sån oro hos hennes mänskliga mamma. Hon var för övrigt mer än normal och lekte , sov och diade som vanligt. På söndagen fick jag då äntligen se att det kom ut något och jag kunde börja lugna ner mig lite. Det är märkligt hur något som man annars inte ens lägger märke till kan bli så stort på grund av en dålig händelse , normalt sett så brukar jag inte hålla på så mycket med valparna alls de 3 första veckorna för det är tiken som sköter detta , men det innebär ju också att jag inte har så stor koll på hur ofta de bajsar , plus att tiken är ju otroligt snabb på att städa undan detta. 

När detta skrivs så är She-Ra nästan 4 veckor , hon har börjat smaka på uppblött torrfoder blandat med lite Vov burkmat så att det är som en gröt , hon slickar i sig en del men har nog inte riktigt kommit underfund med det här med mat än. Vattenskål ställdes in i hagen idag som jag här i veckan gjorde lite större och vatten var konstigt :) Hon har sina nallar som sällskap och det verkar fungera , man kan ju inte låta bli att tycka lite synd om henne som ensamvalp, men hon vet ju inget annat så det är ju våra mänskliga känslor som talar till oss.

Hon är väldigt glad och busig och testar sina röstresurser , biter o tuggar på allt och det gör rätt ont för hon är stark i bettet även om hon är så liten och morra kan hon ;) Hon gillar när man sätter in Soulmaten och spelar musik och beroende på vilken spellista jag spelar så agerar hon därefter , väldigt roligt :D 

She-ra o soulmate

Hon fick hälsa på sin pappa i veckan också medan mamma Copy var ute. Snart är det dags för henne att upptäcka mer av huset , spännande är det :) 

första häls på pappablurr  She-ra sover 3veckor

Fortsättning följer ..... 

Ja tiden går och hon är snart 7 veckor, om 2 veckor ska hon flytta hemifrån. Det är en sån otrolig utveckling de gör dessa små liv på så kort tid går de från blinda döva till små vildar, de växer så det knakar och det händer så otroligt mycket hela tiden, dag för dag, det är svårt att hänga med. Copy är en duktig mamma och hon leker med henne väldigt mycket och det är ju tur eftersom hon är ensam, hon missar givetvis en hel del av att inte få gnabbas med syskon, men jag hoppas att hon ska utvecklas till en bra individ ändå. Ganska självständig uppfattar jag henne som och inte så värst mycket för att mysa , kan själv , gör själv , behöver väl inte dig om du inte ger mig mat ... 

15  12 31

She-Ra är hemma igen ... hon var ute i sitt nya hem i 3 veckor men det fungerade inte som önskat så nu är hon tillbaka hemma igen , snart är hon 4 månader och ett riktigt påhittigt busfrö som de flesta belgarvalpar är. Hon kommer stanna här tillsvidare, jag har inga planer på att placera ut henne men man ska aldrig säga aldrig för vi vet inte vad framtiden bär med sig :) På vårat påskläger på Hummlegårdens kennel fick hon prova att leka lite med figurant också , vi får väl se hur detta utvecklar sig.

s19 77  a43

She-Ra är nu utplacerad i fodervärdshem, allt fungerar superbra och vi hoppas att det fortsätter så 

Thunderwolf´s She-Ra

e. Thunderwolf´s Lord of War - Larsson

u. Black Destiny Copyright - Copy

Hips

Elbows

Eyes

Stamtavla 4 led

Stamtavla 4 led klippt

Fotoalbum 5 veckor

a20
a19
a18
a17
a16
a15
a14
a13
a12
a11
a10
5
4
3
2
1

Fotoalbum 6 veckor

35
34
33
27
26
25
23
22
20
19
18
17
16
15
13
12
b20
b19
b18
b17
b16
b15
b13
b11
b10

She-Ra från 3 månader

s18
s17
s16
s15
s14
s13
s12
s11
s10
a40
a36
a34
a32
a31
a22
a20
a17
a15
a14
a13