Kennel Thunderwolf

Blogginlägg

En till plump i protokollet

Jahaja .. vad ska man säga ... ser det ut som om Ess bryr sig om att vi INTE tog det där sista förstapriset idag ... eehh .. näh ... inte så värst ...

Ess fåtölj

....men däremot så fick hon dubbla 10:or i socialt umgänge med alla människor i klubbstugan för sånt är viktigt enligt Ess tydligen för de flesta har ju något i fickorna eller så kan man krypa upp i knät på de flesta för att få lite uppmärksamhet och bli kliad    

Jag gillar inte regnväder, det gör inte Ess heller faktiskt , hon är inte så känslig för om det är blött på marken , men ärligt , jag har faktiskt förståelse för att man inte vill sätta ner pälsrumpan när planen känns mer som en bassäng   jag skulle inte heller göra det ... men för övrigt just nu är hon också  inne i att "jag kan det här själv nu" ...  så det känns som ren avdressyr att gå ut på tävlingsplanen, för hon gör helt galet på tävling, men hon gör inte så på träning , knepigt , fast det är väl även ett kvitto på att vi behöver komma ut på nya klubbar i nya miljöer så hon får vänja sig vid det. Hon fick egentligen inte så dåliga betyg idag , även om det kändes som att vi inte kunde få några betyg alls, för vi var allt annat än synkade ... MEN ... en nolla på Läggandet gör en del , hon satte sig jättefint , men det hjälper ju inte när det är ligg som gäller.

Betygen idag Lydnadsklass 1 i Partille :

10   Platsliggning 

9    Tandvisning ( för jag hade inte en tanke på att jag inte fick säga åt henne att sitta still när domaren kom fram och ska göra checken !?! Har jag faktiskt aldrig hört någon säga )

8   Linförighet

0 Läggande ( hon tvekar på att gå med mig i framföringen , hon ska ju ändå snart få ett kommando )

8,5   Inkallande ( hon har fått för sig att hon ska sätta sig BAKOM mig från att hon sitter framför mig när jag säger Fot ? :O )

7,5    Ställande  ( Hon ställer sig kanonbra, MEN .. likadant här, tvekar på att gå med mig i framföringen för hon ska ju ändå snart få ett kommando ... fröken KAN SJÄLV :/ )

8   Apportering   ( och varenda JÄ..a gång på tävling så måste jag säga kommandot 2 ggr för hon MÅSTE dutta på den först ? och tro mig att jag har tränat med alla möjliga konstiga saker som hon ska hålla på kommando :/ )

8,5  Hopp över hinder   ( inga problem med det , förutom lika som med inkallningen , från framifrån till sidan på Fot , sätter hon sig BAKOM mig + att jag måste säga det 2 ggr ? ... )

8  Helhetsintryck 

Så summa summarum  153,5 poäng ... det är ju inte så dåliga betyg egentligen ... men det räcker ju inte om man har en nolla på ett moment , tyvärr :/ 

Nu blir det ingen mer tävling på ett par helger, men skam den som ger sig, vi ska nog försöka klämma klass 1 och appellen förhoppningsvis innan detta år är slut ... dock känns det som om fröken Ess börjar fundera på löp, för jag tycker hon kissar mer när vi är på "okänd" mark .. kan visserligen bero på att hon börjar inse att hon faktiskt är ensam tik nu så hennes rang är högre :) Vi kan ju hoppas det iallafall, för jag har ingen lust med löp just nu, hon får JÄTTE gärna vänta tills Januari .... minst :P

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

 

Bloggerska

22 
Annelie Johansson