Kennel Thunderwolf

Nicolas Cage 2006

Kull nr 4 föddes den 5 - 6:e April 2006. Det var 8 år mellan kull 3 och 4 så den var väldigt efterlängtad. Det var Genie´s första kull strax innan hon fyllde 4 år.

Genie hade jag väntat på ett helt år , jag importerade henne 2002 som valp från Kennel Fosvek i Wales , hennes stamtavle namn var Fosvek Invisible Touch , hon var från Genesis kullen och den sången kommer för alltid vara förknippad med henne och jag saknar henne så fruktansvärt 

Jag valde Belgian Joy´s Doctor - Dolittle - "Japp" , som första hane till henne, då han kommer från en dubbelkombination , den andra, och båda kullarna har otroligt bra statistik över röntgen, arbets och utställningsmeriter. När det satte igång var jag på jobbet 4 mil bort och jag körde väldigt fort hem när min mamma ringde och sa att vattnet har gått nu. Det dröjde dock ganska länge från det att vattnet gick tills första valpen kom ut. Jag tror att den första valpen föddes cirka 21 på kvällen sen kom det en till efter 1 tim 20 min, och sen en till efter lika länge till , kändes som en hel evighet och jag blev givetvis orolig att det tog så lång tid plus att jag hade världens migränvärk. 

Efter valp 3 hände det inget mer, lite snopet var det ju , men Genie la sig till ro och jag tänkte att , "jaha det var det , det blev bara 3 då". Vi sov hela natten. Jag tror inte Genie ville lämna valplådan förrän på eftermiddagen dagen efter. klockan var väl runt 14.30 och Genie gick ut och kissade. Sen fort in igen och upp till sina valpar.

Jag var trött efter allt så jag gick och la mig i sängen bredvid valplådan. Efter en stund så hörde jag hur det slafsade i valplådan och undrade vad hon höll på med , när jag tittar ner i lådan ligger där valp nr 4   jag trodde inte det var sant och tänkte att den måste ju vara död. Men den var full av liv och var lika stark som sina syskon. Hon blev döpt till Kiss of the Death , vilket kändes som ett passande namn till henne , till vardags kallas hon nu för Corrie 

Så Nicholas Cage kullen består av 4 stycken , det blev 2 hanar och 2 tikar.

Hanarna är:

TW´s Lord of War - Mr Larsson & TW´s Red Rock West - Ville

 image523   image6031  

 

Tikarna heter:

TW´s National Treasure - Tindra & TW´s Kiss of the Death - Corrie

 image525                     image529