Kennel Thunderwolf

Ledigt Arbete - LR Health & Beauty Systems

 

cliquer-sur-la-photo-pour-découvrir-le-site-officiel-de-lr-world

Vi söker kontinuerligt nya medarbetare !

Söker du efter en förändring till det bättre kanske detta är något för dig.

Att jobba med LR är fantastiskt roligt och utvecklande.

LR är ett företag för dig som har en önskan om att få ha lite eller mycket mer i livet , vilket innebär att det är  lämpligt både för de som redan har ett arbete och de som inte har något att bli samarbetspartner med LR.

Skillnaderna mellan att arbeta med LR och ett traditionellt arbete är många, den största som jag ser det är ändå att i ett traditionellt jobb har du begränsade möjligheter att bestämma hur din lön ska se ut , med LR finns det inga sådana begränsningar, det är verkligen helt upp till dig själv för du är din egna chef och du får betalt efter vad du gör, vilket innebär att om du gör mer , tjänar du också mer.

Du får dessutom tillgång till att utbilda dig Gratis inom företaget LR för att kunna bli ännu duktigare.

Vi arbetar i Team , vilket innebär att du får all hjälp du behöver för att kunna lyckas bli framgångsrik.

Det finns inga MÅSTEN i LR och det finns inga krav på förkunskaper för att få arbeta med LR , du behöver ”bara” vara utrustad med en enda sak egentligen och det är en VILJA. En vilja att förändra och förändras.

Det är givetvis en fördel om du är intresserad av Hälsa och Skönhet , det är dock de flesta människor, för vem vill inte må bra , se bra ut och lukta gott ?

Om du är intresserad av att få veta mer om företaget LR och vad det innebär att arbeta med oss är du Hjärtligt Välkommen att höra av dig till mig via mail på

AlisonsTopTeam(at)gmail.com

så att vi kan boka en tid för en presentation av företaget och vad det innebär att bli samarbetspartner och arbeta med LR

LR finns i 32 länder och har funnits sedan 1985 så det är ett väletablerat företag som fortfarande stadigt ökar sin omsättning år efter år. Deras produkter är noggrant kontrollerade som givetvis INTE är testade på djur. Certifierade genom oberoende välrenommerade testinstitut

Om du vill ha lite mer bakgrundsinformation om produkter och företaget kan du gå in på vår officiella hemsida www.lrworld.com där du finner mer information.

Hoppas få höra av dig

Vänligen Annelie 

LR pris

 Proud-member-IASC_1_f1a6bbf87b      
           LR Champion Barn

  

fresenius_seal_en_491f729d93Rich Broke job

 

Banner2

I2TMoMo2mU4

Banner1

Produktkataloger

Du kan bläddra i alla kataloger Online på LR´s hemsida 

www.lrworld.com/se/

Kataloger 2017

MÅNADS KATALOGEN